Facebook London Regent's Place, London Client: Facebook Services: Fit out

A creative, interconnected and user-oriented work environment

The Facebook London project involved a 10,763 sq.m. interior fit out for their new home in the UK's capital city. The project is located over three levels in the recently constructed 16 storey Regent Place building in central London.

The project comprises open office areas for 650 staff, various conference rooms, support spaces, and amenities including a 190 seat cafeteria and bespoke sweet shop.

The building features a central glass atrium, while the design interventions include a new internal stair connecting the entire Facebook tenancy.

The design complements Facebook's progressive work approach.

The design provides a creative, interconnected and user-oriented work environment that furthers the innovative and non-hierarchical work ethic of Facebook. Finishes are raw and avoid the representational or precious. The spatial layout maximises access to views and daylight, while providing both open and intimate areas for varying agile work and collaboration habits.

p1006459675 6p1026131178 4p1039247079 5p502711745 4p721343970 4p731930863 4

More from Workspace