Twitter George's Quay 1 George's Quay, Dublin 1 Client: Twitter Services: Refurbishment, fit out

Facilitating an agile working culture within a residential aesthetic.

The fit out of Twitter’s new offices comprised levels 1 and 2 at Georges Quay, Dublin 2. The concept was to provide staff with a unique environment that facilitated an agile working culture within a residential aesthetic.

The George's Quay offices have two distinct wings and a central atrium. The atrium is roof lit and internal bridges interconnect the floor plates at intervals. Over 200 staff work stations are arranged over levels 1 and 2 which are strategically positioned to avail of the best daylight and views.

 

Distinct team neighbourhoods were created.

Meeting rooms and collaborative spaces are arranged to define distinct team neighbourhoods and provide immediate access to a range of facilities.

A mix of social spaces are provided including canteen, micro kitchen facilities, training, games and commons areas. To the 2nd floor, a library is afforded dual aspect views to both the atrium and to the south.

2285 032D2285 041D2285 049D2285 042D2285 003D2285 010D

More from Workspace